Προφίλ Εταιρείας

Βασιζόμενοι στην μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία μας στην Ελληνική αγορά, και ειδικότερα στους τομείς του Βιομηχανικού και Κτιριακού Αυτοματισμού και των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας, είμαστε αφοσιωμένοι με πάθος στην υποστήριξη και προώθηση προϊόντων και εφαρμογών στους τομείς αυτούς.

Με μεθοδικότητα και συστηματικό τρόπο αναλύουμε την αγορά και τις ανάγκες των πελατών, τις οποίες ικανοποιούμε με την παροχή προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής.

Με ιδιαίτερο ζήλο παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες και δείχνουμε εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς η επιχειρηματική φιλοσοφία μας συμπυκνώνεται στην προώθηση τεχνολογιών που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και βρίσκονται σε αρμονία και ισορροπία με τη φύση.

Προφίλ Εταιρείας

Η Ομάδα μας

Μιλτιάδης Κουρμπόγλου, Γενικός Διευθυντής
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις εταιρειών με δραστηριότητα κυρίως στους τομείς του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των ενεργειακών συστημάτων. Ο Μίλτος έχει την συνολική ευθύνη για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της στρατηγικής μας.

Κωνσταντίνα Βασιλοπούλου, Διοικητική Υποστήριξη
Με μακρά θητεία σε θέσεις υποστήριξης πωλήσεων και διαχείρισης παραγγελιών και πελατών σε Ελληνικές και ξένες εταιρείες, η Κωνσταντίνα έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, την εξυπηρέτηση των πελατών και τη διοικητική υποστήριξη της εταιρείας.

Φίλιππος Νικολαίδης, Λογιστική Υποστήριξη
Ο Φίλιππος παρακολουθεί και διεκπεραιώνει τις εργασίες που αφορούν στην λογιστική υποστήριξη της εταιρείας.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στην Omniref πιστεύουμε ότι η λειτουργία μας στον επαγγελματικό στίβο πρέπει να διέπεται από ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά στον χειρισμό των θεμάτων αλλά, ταυτόχρονα, και από σταθερότητα και προσήλωση στις αρχές που πρεσβεύουμε και διέπουν την επαγγελματική και προσωπική συμπεριφορά μας. 'Eτσι, στηρίζουμε την όλη παρουσία μας στην αγορά στους ακόλουθους πυλώνες συμπεριφοράς:

Περισσότερα

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική μας

Η στρατηγική της Omniref είναι η ανάπτυξη στενών επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των προμηθευτών που αντιπροσωπεύουμε και των πελατών. Για τον σκοπό αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες 'Eρευνας και Ανάπτυξης Αγοράς, Προώθησης Πωλήσεων και Τεχνικής Υποστήριξης σε προμηθευτές προϊόντων υψηλής ποιότητας, που απευθύνονται στους τομείς του Βιομηχανικού Εξοπλισμού και Αυτοματισμού και των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Περισσότερα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Tο όραμα όλων εμάς στην Omniref είναι να είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία, που βασίζει την ανάπτυξη της στο κτίσιμο στρατηγικών σχέσεων μεταξύ προμηθευτών και πελατών και που στοχεύει στη δημιουργία υπεραξίας για τους συνεργάτες μας μέσω παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με έμφαση στις νέες τεχνολογίες.

Περισσότερα

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Στο σημερινό ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, εμείς στην Omniref πορευόμαστε με οδηγό τις αρχές μας. Υπευθυνότητα, Αξιοπιστία, Εμπιστοσύνη και Προσήλωση στην Ποιότητα είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους κτίζονται οι επαγγελματικές σχέσεις μας.

Περισσότερα