Επικοινωνήστε: (+30.) 210 9638 840 | info@omniref.gr

  • en

Οι Συνεργάτες μας

Η Omniref προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες και υποστηρίζει τις πωλήσεις οίκων του εξωτερικού καθώς και εγχώριων κατασκευαστών, τους οποίους αντιπροσωπεύει. Με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών μας και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, φροντίζουμε ώστε οι συνεργάτες μας να είναι ηγέτες στις αγορές που δραστηριοποιούνται και τα προϊόντα τους να χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία.

Στα πλαίσια αυτά η Omniref έχει αναπτύξει στρατηγική συνεργασία, με τη μορφή συμφωνιών αντιπροσώπευσης, με τις ακόλουθες εταιρείες:

Την Danfoss, τον κορυφαίο κατασκευαστή εξαρτημάτων και συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για εφαρμογές Ψύξης, Θέρμανσης, Κλιματισμού και Μετάδοσης Θερμότητας. Η Omniref αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο ττις επιχειρησιακές μονάδες COOLING και HEATING Danfoss. 

Την ECOTHERM Austria, έναν αξιόλογο Αυστριακό κατασκευαστικό οίκο, με πρωτοπορικό προϊοντικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξοπλισμό και λύσης υψηλής τεχνολογίας για συστήματα ζεστού νερού, ατμού και ηλιακής ενέργειας για εφαρμογές σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλες κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.Η Omniref αντιπροσωπεύει την ECOTHERM σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την Calpak, τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλιακών συστημάτων στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε όλη την υφήλιο με προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Η Omniref παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη και εφαρμογή λύσεων με αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας σε κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ στα logo των εταιρειών