Καλώς ορίσατε

Η εταιρεία μας ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΟΥΡΜΠΟΓΛΟΥ ΜΕΠΕ, με διακριτικό τίτλο OMNIREF LTD, αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους, που δραστηροποιούνται στον σχεδιασμό, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων  υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για εφαρμογές σε συστήματα Ψύξης, Κλιματσμού, Θέρμανσης, Μετάδοσης Θερμότητας και Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Βασιζόμενοι στη μακροχρόνια παρουσία μας στην αγορά, την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, παρέχουμε εμπορική και τεχνική υποστήριξη σε προϊόντα και εφαρμογές που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα Κτιριακών και Βιομηχανικών εφαρμογών.

Λειτουργώντας ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οίκων που αντιπροσωπεύουμε και των πελατών μας στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, έχουμε ως στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων και της διείσδυσης στην αγορά δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας.

ΨΥΞΗ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η Danfoss περιλαμβάνεται στους αδιαμφισβήτητους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς Κτιριακού και Βιομηχανικού Αυτοματισμού με εξειδίκευση σε συστήματα, Ψύξης, Κλιματισμού και Θέρμανσης.

Η ευρεία προϊοντιίκή γκάμα της περιλαμβάνει εξοπλισμό και μηχανικούς και ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς για συστήματα Ψύξης, Κλιματισμού και Θέρμανσης που χρησιμοποιούνται σε πληθώρα εφαρμογών όπως Κατοικίες, Εμπορικά Κτίρια, Δημόσια Κτίρια, Σουπερμάρκετ, Ξενοδοχεία καθώς και στη Βιομηχανία και τη Ναυτιλία.

Περισσότερα

Τώρα είναι η ώρα για νέες ιδέες!

Εξοικονόμηση έως 25% στα ενεργειακά συστήματα των ξενοδοχείων με προϊόντα και λύσεις της Danfoss

Οι αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας τεχνολογικές λύσεις της Danfoss βελτιστοποιούν την ενεργειακή αποδοτικότητα των ξενοδοχειακών μονάδων, κάνοντας σωστή διαχείριση των συστημάτων θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού και αερισμού και εξασφαλίζοντας ένα άνετο, υγιεινό και παραγωγικό περιβάλλον για διαμονή και εργασία. 

Η Danfoss έχει αναπτύξει και εφαρμόζει λύσεις που χρησιμοποιούν πρωτοπαριακές τεχνολογίες αιχμής για την αποδοτική ενεργειακή διαχείριση των ξενοδοχείων.

Περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η ECOTHERM Austria είναι κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων και συστημάτων πρωτοποριακού σχεδιασμού και τεχνολογίας για εφαρμογές Ζεστού Νερού, Ατμού και Ηλιακής Ενέργειας σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και άλλες κτιριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η ECOTHERM σχεδιάζει, αναπτύσει και κατασκευάζει στο εργοστάσιό της στην Αυστρία προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και ενεργειακή αποδοτικότητά τους, ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης και μεγάλης εμπειρίας της εταιρείας που έχει εγκαταστήσει τα συστήματά της σε πάνω από χίλιες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τον σχεδιασμό συστημάτων, υπολογισμό και διαστασιολόγηση, επίβλεψη έργων και εξειδικευμένη τεχνική εκπαίδευση.

Περισσότερα